Metabit Logo
Kontakt
Web udvikling

Web og app udvikling

Hos Metabit kan vi hjælpe dig med web og app udvikling
Vi skaber fremskridt for din virksomhed ved at designe og udvikle avancerede digitale løsninger, der gør det muligt for dig at øge din indtjening, reducere omkostningerne og minimere forretningsrisikoen.
Vi leverer førsteklasses web udvikling til at forbedre dine interne forretningsprocesser eller skabe produkter, som du kan markedsføre.

Backend udvikling

Du bliver bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger for at booke en tid hos frisøren. Men har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker, når du trykker på den røde knap? Hvor bliver dine oplysninger af? Hvordan forsvinder dine oplysninger? Forsvinder de bare ud i det sorte rum, eller er der en mekanisme bag alt dette? Det er der helt sikkert! Og den er kendt som Backend.

Laravel udvikling

Vi laver primært alt vores backend udvikling i Laravel. Dette er vi til gengæld rigtig gode til, hvis vi selv skal sige det. Vi sørger for en lynhurtig og sikker motor til dit projekt.

Hosting og database

Vi benytter nogle af de største hosting firmaer, så der er garanteret oppetid og sikkerhed for dit projekt.

Screenshot

Frontend udvikling

I store træk omfatter frontend udvikling alle de facetter og elementer, som brugerne interagerer med. Uanset om de navigerer i dropdown-menuer, bruger justerbare skydere eller scroller gennem sektioner af informationer, tager frontend udvikling højde for alle relaterede faktorer. Det handler om at sikre, at de visuelle aspekter af et websted er funktionelle og brugervenlige.

Vue

VUE er blevet utrolig populært på kort tid og vi er selvfølgelig hoppet med på den bølge, da VUE er utrolig stærk til mange formål.

Bootstrap

Bootstrap er verdens mest populære frontend toolkit og vi bruger Bootstrap på alle vores hjemmesider. Det er hurtigt at designe, samt at lave mobilvenlige sider i.

Screenshot

App udvikling

Mange virksomheder vælger at investere i en skræddersyet app for enten at forbedre arbejdseffektiviteten og strømline interne processer, eller for at skubbe deres idéer ud på det åbne marked. Apps er generelt væsentligt dyrere at udvikle end hjemmesider, men har også en række andre fordele og formål end en hjemmeside. Vi kan hjælpe med både native og hybrid apps til både iOS og Android. Hvis du er i tvivl hvorvidt en app er det rigtige for dig eller ej, så hjælper vi gerne med at afklare dette.

iOS udvikling

Skal du bruge en ny iOS app? Så kan vi også hjælpe dig med en lækker native app.

Android udvikling

Vi kan ligeledes hjælpe dig med en lækker native app til Android.

Screenshot

API integrationer

API også kendt som "Application programming interfaces" gør det muligt for applikationer at udveksle data og funktionalitet på en nem og sikker måde. Vi kan både hjælpe dig med at forbinde til en ekstern API og benytte dataen i din applikation, eller hjælpe dig med at udvikle din egen API som din hjemmeside, apps eller eksterne brugere kan koble sig på og hive data ud fra.

API

Skal du koble dig på en API eller have udviklet din egen, så kan vi hjælpe med begge dele.

Tredje parts integrationer

Vi kan nemt integrere data i dit projekt fra en tredje parts leverandør.

Screenshot

Digital marketing

Digital markedsføring, også kaldet online markedsføring, er markedsføring af dit produkt/virksomhed ved hjælp af internettet, til at nå ud til potentielle kunder. Vi har god erfaring med at optimere din hjemmeside eller promovere dit produkt online, så du kan få flere fisk i nettet. Vi kan både hjælpe med at opnå en topplacering på Google, men også betalte reklamer via Google Adwords, Facebook business manager osv.

SEO optimering

Vi er utrolig stærke i on-site SEO. Vi kender til alle små tekniske optimeringer, samt struktur ændringer for, at din side ryger til tops i Google.

Tracking af data

Vi kan integrere flere forskelige tools som Google analytics, Search Console og Facebook pixel på din side, så du kan lære dine besøgende at kende og målrete din markedsføring.

Screenshot

Er du nysgerrig på hvilke teknologier vi bruger til udvikling i vores projekter?
Så kan du finde et fuldt overblik over udviklings teknologier her.

Kom i gang i dag

Få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af om vi er de rette til dit projekt.

Kontakt os nu