Metabit Logo
Kontakt

Udviklings teknologier

Teknologien bag dit projekt er altafgørende for hastighed, skalerbarhed, sikkerhed og generelt bare fremtidssikring. Derfor benytter vi nogle af de største, mest anerkendte og moderne teknologier og services. Nedenfor kan du finde de teknologier vi bruger til backend, frontend, hosting, app udvikling, design, komunikation og samarbejde.

Laravel logo

Teknologier til frontend & backend udvikling

Vi benytter os af en række forskellige teknologier til at udvikle dit projekt. Vi vælger altid dem som er bedst egnet til lige netop dine behov.

Laravel logo
Laravel
VueJS logo
VueJS
Bootstrap logo
Bootstrap
PHP logo
PHP
MySQL logo
MySQL
Redis logo
Redis
NodeJS logo
NodeJS
Javascript logo
Javascript
Pusher logo
Pusher
Mailgun logo
Mailgun
Shopify logo
Shopify

Teknologier til hosting

Det er vigtigt at placere sin applikation et solidt sted. Derfor benytter vi os af nogle af de største og mest sikre hostingfirmaer.

AWS logo
AWS
Cloudflare logo
Cloudflare
Hostinger logo
Hostinger
Digital Ocean logo
Digital Ocean

Teknologier til design, komunikation og samarbejde

Vi vægter en god komunikation gennem hele processen meget højt. Derfor benytter vi moderne værktøjer til både design og komunikation.

Photoshop logo
Photoshop
Marvel app logo
Marvel App
Slack logo
Slack
Trello logo
Trello
Github logo
Github

Teknologier til app udvikling

Vi udvikler som udgangspunkt native apps i Swift til iOS og Kotlin til Android, men kan også hjælpe med Java og C# hvis dette ønskes.

iOS logo
iOS udvikling
Android logo
Android udvikling
Xcode logo
Xcode
Swift logo
Swift
C# logo
C#
Kotlin logo
Kotlin
Java logo
Java
Android Studio logo
Android Studio

Hvad kan Metabit udvikle?

Hos Metabit tilbyder vi en bred vifte af udvikling.
Du kan læse mere om den udvikling vi tilbyder her.

Udviklings teknologier FAQ

Men hvad pokker er en udviklings teknologi? Dette har vi prøvet at give lidt svar på nedenfor.

Lad os i første omgang starte med hvad "udvikler" betyder. En udvikler er en person, der bygger og skaber software og applikationer. Han eller hun skriver, fejlsøger og udfører kildekoden til et softwareprogram. En udvikler er også kendt som en softwareudvikler, computerprogrammør, softwareprogrammør eller softwareingeniør.

Teknologi henviser til metoder, systemer og anordninger, der anvendes til praktiske formål.

Der er som sådan ikke én udviklings teknologi som er bedre end en anden. De har hver især sine fordele og formål. Nogle er egnet til webudvikling, mens andre er bedre egnet til software udvikling. Her hos Metabit benytter vi os af udviklings teknologier som er populære og gennemtestet gennem mange år. Derved sikrer vi, at dit projekt er fremtidsikret og er nemt at gå til for andre udviklere.

De fleste udviklere har nogle teknologier som de er specialiseret i. Når man først er inde i udviklingsverdenen kan man forholdvis nemt samle en ny teknologi op. Her hos Metabit er vi særligt specialiseret i Laravel udvikling.

Man kan helt bestemt benytte flere udviklings teknologier samtidig. Når man taler om webudvikling, vil man altid benytte flere forskellige teknologier. Noget er egnet til frontend og noget andet til backend. Nogle teknologier kan ikke benyttes sammen. Eksempelvis går PHP, som er linux baseret, ikke sammen med ASP som er windows baseret.
Kom i gang i dag

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og lad os sammen finde ud af om vi er de rette til dit projekt.

Kontakt os nu