Metabit Logo
Kontakt

Kontakt os her.

Søger du en ny hjemmeside eller udvikling på eksisterende hjemmeside, så kan vi hjælpe med begge dele. Vi bestræber os på at svare på din forespørgsel inden for 24 timer.

Åbningstider

Mandag: 09-17

Tirsdag: 09-17

Onsdag: 09-17

Torsdag: 09-17

Fredag: 09-17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontaktoplysninger

Metabit ApS

Holmbladsgade 14
2300 København S

CVR nr: 39174391

Dette kan vi hjælpe med

Frontend udvikling

Backend udvikling

App udvikling

API integrationer

Andet - spørg os endelig

Et udpluk af vores fantastiske kunder

Løsninger udviklet i Laravel, Boostrap og VUE

Kom godt fra start

Få den rigtige vejledning.


Hvad end du har en idé til en ny hjemmeside, app eller vil have din nuværende hjemmeside frem i søgeresultaterne, så kan vi hjælpe dig. Vi er altid klar på en snak, enten online eller over en kop kaffe, hvor vi sammen kan gennemgå dit projekt og finde den bedste løsning for dig.

Kontakt os for udvikling af nyt projekt

Vi elsker at bringe nye idéer og projekter til verden. Det er altid fedt at være med fra start, på den måde kan vi sikre, at dit projekt bliver bygget på en solid og fremtidssikret måde. Vi starter kun op på projekter hvor vi er sikre på, at vi kan levere et stykke kvalitetsarbejde. F.eks. er Windows server miljø ikke vores stærke side, så dem vil vi som udgangspunkt takke nej til. Heldigvis er størstedelen af alle webprojekter i verden bygget på en linux platform, så der er stor chance for, at vi kan hjælpe dig.
Kontakt os i dag og lad os høre mere om dit projekt.

Kontakt os for optimering af eksisterende projekt

Vi sætter lige så stor pris på at få lov til at optimere dit nuværende projekt, eller implementere helt nye funktioner. Der er ikke noget bedre, end at få en halvsløj side til at spinde som en lille mis igen. Webudvikling bliver hurtigt forældet, hvis ikke det bliver holdt ved lige. Så hvis du er tvivl om hvorvidt dit projekt trænger til en overhaling, så kan vi gennemgå det for dig og komme med forslag til forbedringer.
Kontakt os i dag og lad os se om vi kan hælde lidt olie på din motor.