Metabit Logo
Kontakt
Web udvikling

Web udvikling

Hos Metabit kan vi hjælpe dig med web og app udvikling
Vi skaber fremskridt for din virksomhed ved at designe og udvikle avancerede digitale løsninger, der gør det muligt for dig at øge din indtjening, reducere omkostningerne og minimere forretningsrisikoen.
Vi leverer førsteklasses web udvikling til at forbedre dine interne forretningsprocesser eller skabe produkter, som du kan markedsføre.

Screenshot

Backend udvikling

Du bliver bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger for at booke en tid hos frisøren. Men har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker, når du trykker på den røde knap? Hvor bliver dine oplysninger af? Hvordan forsvinder dine oplysninger? Forsvinder de bare ud i det sorte rum, eller er der en mekanisme bag alt dette? Det er der helt sikkert! Og den er kendt som Backend.

Laravel udvikling

Vi laver primært alt vores backend udvikling i Laravel. Dette er vi til gengæld rigtig gode til, hvis vi selv skal sige det. Vi sørger for en lynhurtig og sikker motor til dit projekt.

Hosting og database

Vi benytter nogle af de største hosting firmaer, så der er garanteret oppetid og sikkerhed for dit projekt.

Screenshot

Frontend udvikling

I store træk omfatter frontend udvikling alle de facetter og elementer, som brugerne interagerer med. Uanset om de navigerer i dropdown-menuer, bruger justerbare skydere eller scroller gennem sektioner af informationer, tager frontend udvikling højde for alle relaterede faktorer. Det handler om at sikre, at de visuelle aspekter af et websted er funktionelle og brugervenlige.

Vue

VUE er blevet utrolig populært på kort tid og vi er selvfølgelig hoppet med på den bølge, da VUE er utrolig stærk til mange formål.

Bootstrap

Bootstrap er verdens mest populære frontend toolkit og vi bruger Bootstrap på alle vores hjemmesider. Det er hurtigt at designe, samt at lave mobilvenlige sider i.

API integrationer

API også kendt som "Application programming interfaces" gør det muligt for applikationer at udveksle data og funktionalitet på en nem og sikker måde. Vi kan både hjælpe dig med at forbinde til en ekstern API og benytte dataen i din applikation, eller hjælpe dig med at udvikle din egen API som din hjemmeside, apps eller eksterne brugere kan koble sig på og hive data ud fra.

API

Skal du koble dig på en API eller have udviklet din egen, så kan vi hjælpe med begge dele.

Tredje parts integrationer

Vi kan nemt integrere data i dit projekt fra en tredje parts leverandør.

Screenshot
Kom i gang i dag

Få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af om vi er de rette til dit projekt.

Kontakt os nu