Metabit Logo
Kontakt
Laravel logo

Laravel udvikling

Leder du efter en Laravel udvikler, som har mange års erfaring med komplekse løsninger og som kan hjælpe med dit næste webprojekt? Så er vi et godt bud! Læs hvorfor på denne side.

Laravel udviklings eksperter

Komplekse Laravel løsninger

Laravel et et open source php framework, som vi har arbejdet med i mange år. Faktisk så længe, at vi har været med længe inden, at det blev populært. For det må man sige det er blevet, og med god grund.

Med Laravel kan man bygge toptunede applikationer, der både er sikre, hurtige, vedligholdelsesvenlige, dynamiske og skalerbare på hurtigere måder end andre traditionelle udviklingsmetoder.

Vi har benyttet Laravel til at bygge alt fra komplekse webapplikationer som skal processere tonvis af data og komunikere med andre integrationer, til små simple informationssider.

Hvad kan man udvikle i Laravel?

Der er stort set ingen begrænsninger.
Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på, hvad man kan udvikle i Laravel.

Administration

En administrations platform kan f.eks. være timeregistrering, værktøjshåndtering, kunde og medarbejder-styrring, samt andre administrationsopgaver i din virksomhed.

CMS (Indholdsstyring)

Udvikling af CMS system til at administrere indholdet på din hjemmeside.

Statistik og rapportering

Integrering, opsamling og visning af enten dine egne eller eksterne datakilder.

Bookingsystem

Udvikling af et bookingsystem til enten internt brug eller til dine kunder. Dette kan f.eks. være lokale administration, frisører, udlejning, fysioterapeuter eller tandlæger.

Brugerdrevne systemer

Udvikling af et system, hvor data fra brugerne driver systemet. Dette kan f.eks. være en social platform som facebook eller en handelsplatform som DBA.

Dokumenthåndtering

Udvikling af et system hvor virksomhedens dokumenter kan blive gemt og administereret. Oplagt i disse digitaliserings og Co2 neautrale tider.

Fordele ved Laravel udvikling

Laravel har rigtig mange indbyggede funktioner som gør udviklingen langt hurtigere end i så mange andre frameworks.

Fordele for udvikler

Da Laravel er det førende PHP framework, er det allerede et framework, som de fleste webudviklere kender, for ikke at nævne de mange indbyggede skabeloner, som gør udviklingen enklere og nemmere for udviklerne. En god Laravel udvikler kan bygge en simpel 5 eller 6 siders hjemmeside på en dag eller to.

  • Avancerede sikkerhedsfunktioner
  • Laravel understøtter caching OOTB
  • Virkelig fleksibel
  • Nemme integrationer fra tredjeparter
  • Enkel vedligeholdelse
  • Nemt at skalere
  • Brugersystem klar fra start

Fordele for kunden

Kunden mærker ikke de tekniske fordele, men drager fordel af lavere udviklingsomkostninger og frihed til at inddrage andre udviklere. Udviklingsomkostningerne reduceres, da tiden til at bygge og vedligeholde er mindre end nogle konkurrerende frameworks, hvilket gør Laravel udvikling mere omkostningseffektivt i det lange løb.

  • Lavere omkostninger end andre frameworks
  • Nemt at finde udviklere som kender til Laravel
Kom i gang i dag

Få et tilbud på Laravel udvikling

Kontakt os og lad os sammen finde ud af om vi er de rette til dit Laravel projekt.

Kontakt os nu

Laravel udvikling FAQ

Nedenfor har vi samlet en række Laravel spørgsmål som vi tit støder på.

Laravel er et framework for webapplikationer med en udtryksfuld og elegant syntaks. Laravel forsøger at tage smerten ud af udviklingen ved at lette almindelige opgaver, der bruges i de fleste webprojekter, såsom autentificering, routing, sessioner og caching.

Laravel har til formål at gøre udviklingsprocessen til en behagelig proces for udvikleren, uden at ofre applikationsfunktionaliteten. Glade udviklere laver den bedste kode. De har vi forsøgt at kombinere det allerbedste af det, som er set i andre frameworks, herunder frameworks implementeret i andre sprog, såsom Ruby on Rails, ASP.NET MVC og Sinatra.

Laravel er tilgængeligt, men alligevel kraftfuldt, og det giver stærke værktøjer, der er nødvendige for store, robuste applikationer. En fremragende inversion af kontrolcontainer, et udtryksfuldt migrationssystem og tæt integreret støtte til enhedstest, giver dig de værktøjer man har brug, for til at bygge enhver applikation.

Da Laravel er det førende PHP framework betyder det, at Laravel allerede er et framework, som de fleste webudviklere kender; for ikke at nævne de mange indbyggede skabeloner, som gør udviklingen enklere og nemmere for udviklerne.

Laravel er lettilgængelig, men alligevel kraftfuld, og tilbyder de stærke værktøjer der er nødvendige for store, robuste applikationer. En fremragende inversion af kontrolcontainer, et udtryksfuldt migrationssystem og tæt integreret støtte til enhedstest, giver dig de værktøjer du har brug for til at bygge enhver applikation.

Det er ikke muligt blot at kopiere den gamle kode over i et Laravel projekt, men man kan hurtigt udvikle tilsvarede optimeret kode i Laravel.

Sammenlignet med andre frameworks derude, er Laravel et open source framework. Det betyder, at det er gratis at bruge det i ethvert projekt du ønsker, uden nogen som helst omkostninger. Selvfølgelig er der altid udgifter til at hyre en god laravel udvikler til at bygge dit projekt (især hvis du ved meget lidt om kodning). Udviklingsomkostningerne reduceres yderligere, da tiden til at bygge og vedligeholde er mindre end nogle konkurrerende frameworks, hvilket gør et Laravel-projekt mere omkostningseffektivt i det lange løb.

Laravel er et af de eneste PHP-frameworks, hvis interesse er steget de seneste 5 år, hvilket har gjort den til et populært valg for mange udviklere og virksomheder rundt om i verden. Derfor er det nemt at finde en Laravel udvikler som kan overtage projektet.

Vue integreres fint med Laravel. Du kan oprette Vue-komponenter og bruge dem, som du ville bruge almindelige HTML-tags i din blade-fil. Du kan sende props til komponenten fra det output der genereres, når din bladfil renderes.

Prisen på dit Laravel projekt afhænger af faktorer så som udviklernes erfaring, kompleksiteten af dit projekt samt antallet af timer, som dit laravel projekt kræver.